– Det er alltid artig å finne frem til Film Tour sin hovedfilm. Produksjonsselskapene er ganske knipne på å vise noe mer utover traileren de kommer med, så man må i stor grad prøve å forutse hva som blir fetest. Når den prosessen er gjort, så venter det mange mails på tvers av Atlanteren, før man signerer visningsrettighetene, forteller Film Tour-sjef Brynjar Åmot i Fri Flyt.

Se traileren til Drop Everything her!

15-50-48_lightboxorg
15-50-48_lightboxorg

EYECANDY: Matchstick Productions er kjent for å lage de mest spektakulære skifilmene som fins – mye på grunn av folk som italieneren Markus Eder (bildet).

Den tradisjonsrike filmturneen sparkes i gang i Oslo 30. september, og denne kvelden markerer for mange at hjernen skifter til vintermodus. Det er noen år siden MSP var med sist, men de satser som vanlig for fullt på å ha årets beste skifilm. Svært ofte har de lykkes.

SE HELE TURNÉPLANEN!

– Hvordan blir det å ha MSP tilbake igjen, etter noen års fravær?

– Veldig stas! MSP har historisk sett laget noen av de råeste skifilmene – med unntak av fjoråret, hvor de prøvde noe helt nytt, som ikke funka så bra. I år tar de det mer back to the roots, og vi får se skifilm sånn det skal være. Jeg gleder meg veldig, sier Åmot, som ikke har sett filmen selv.

– MSP har laget utallige av verdens beste skifilmer. Hvilken er din favoritt?

– The Way I See It. Fordi Bobby Brown og Hoji kjører jævla rått!

I tillegg til årets storfilm fra Matchstick så vises også Shapes, i tillegg til filmen med Line Traveling Circus-gjengens besøk i Norge i sommer.