KJØP BILLETTER HER

Matchstick Productions er ein sterk merkevare når det kjem til skifilm. I år har lille Norge fått hele fire skikøyrarar og ein destinasjon med i åres produksjon, The Land of Giants.

Det er ein film som viser skikøyring frå USA, Canada, Japan og Noreg. Det er fire land som oftare og oftare får fokus i filmar med store linjer, heftige fjell og eit dramatisk sceneteppe for skikøyring.

Matchstick seie det best sjølv:

"The Land of Giants features the best skiers in the world, skiing unbelievable conditions and riding to the very edge and beyond. It's a celebration of the natural world, and a reminder of the power of the human spirit. It's a film that will leave you awestruck, inspired, and humbled"

Dei norske køyrarane Hedvig Wessel, Nikolai Schirmer, Stinius Skjøtskift og Tonje Kvivik er store stjerner, også utanfor Norges grenser. Kanskje nokon av dei faktisk er større i utlandet enn dei er her heime? Det er på tide de får sjekke ut kva vi har når det er dei beste som står på scena og skal levere!

Vi har fått skikøyrarane til å kome til Odeon denne kvelden. Så vi kan få høyre frå dei sjølv. Det blir ein kort Q&A på scena før vi snurrer film. Filmen varer i ca 60 minutter, og det er underhaldning i verdsklasse. Velkommen skal de vere!

TRAILER: