HOVEDFILM: Matchstick Productions - All In

All In heter årets film fra MSP, og som alltid har det amerikanske skifilmselskapet slått på stortromma i produksjonen. I årets film– se traileren lenger ned – er det med like mange mannlige som kvinnelige kjørere. Både traileren og bildene i galleriet under antyder at det er gode nyheter for oss som liker å se fet skikjøring på stor skjerm. 

Kjørere: Angel Collinson, Michelle Parker, Tatum Monod, Elyse Saugstad, Mark Abma, Wiley Miller, Johnny Collinson, og Cody Townsend.

Locations: British Columbia, Alaska, Utah, Washington, Japan og Sør-Amerika.

KORTFILM 1: Level 1 - Zig Zag (Fri Flyt Film Tour Edit)

– Det blir en forkorta versjon med noe av den råeste kjøringa fra filmen. Segmentene til svenske Kim Boberg, Pär Peyben Hägglund og Oliver Karlberg blir med, i sammen med vanvittig storfjells- og backcountrykjøring fra Parker White. I tillegg til litt mer småsnacks. Level 1 klipper spesialversjonen as we speak, sier Film Tour-sjef Brynjar Åmot.

KORTFILM 2: Fri Flyt (FFTV) - Hva er det med Vågå?

Trioen Risvoll, Aasheim og Gangsø kommer med en webserie her på friflyt.no til høsten, men allerede på Film Tour skal du få en forsmak på hva som er i vente. Bygda Vågå har fostret flere av Norges råeste frikjørere: Hva er det med Vågå? Svaret skal vi få gjennom denne filmen. Vi skal sjekke drikkevannet, melka og besøke det sagnomsuste skisentret Lemonsjøen ved foten av Jotunheimen. For noe er det. Disse gutta er nemlig ikke de eneste talentene som har vokst ut av den lille bygda i Oppland fylkeskommune. Bli med under huden på Henrik, Dennis og Øystein.