Husk å ha QR-koden klar til dere kommer til visning.

Sjekk også om visningsstedet har 18-årsaldersgrense eller om det er fri aldersgrense med eller uten verge. Les dette på turnéplanen.

FAQ

1. Jeg finner ikke billetten min på mail? 
Ofte havner billettene i søppelposten; sjekk der før dere evt. sender en forespørsel. 

2. Hva slags betalingsløsning er det i døra? 
Vi selger ikke billetter i døra dessverre, kun via friflytbestill.no. PS: I Oslo selger vi billetter via Ticketmaster

3. Når åpner dørene? 
En halvtime før visninga starter. Det står også på billetten din. På alle steder åpner dørene kl 19.00. Show start er 19.30 eller 20.00. Se hva som står i turnéplanen.

5. Hvor mange plasser er det tillatt på de ulike visningsstedene? 
Se oversikt i turnéplanen for maks antall plasser på de ulike visningsstedene. 

6. Kan man få billettene refundert? 
Nei. Vi har, i likhet med majoriteten av alle som arrangerer kultur- og idrettsarrangementer en policy på at vi ikke refunderer kjøpte billetter.

Innunder Fri Flyt AS har vi 10 festivaler, samt Fri Flyt Film Tour, som er en skifilm-turne i oktober hvert år. I tillegg håndterer vi billettsalg og logistikk for eksterne event. Totalt selger vi over 7000 billetter i løpet av året.
Begynner vi å løsne opp på vår policy når det kommer til avbestilling og returnering av billetter til festivaler, må vi gjøre det likt i forhold til alle henvendelser vi får inn. Refunderer vi deg dine billetter, må vi gjøre det samme om vi får den samme forespørselen i morgen fra noen andre. Skulle vi begynt å gjort dette, ville det ført til en betydelig økt arbeidsmengde for vår del når det kommer til administreringen og håndteringen av dette. Derfor har vi en policy på at vi ikke refunderer kjøpte billetter. Vi refererer til denne linken: https://www.forbrukerradet.no/forside/varer-og-tjenester/kultur/.

Om du har noen andre spørsmål angående Film Tour så kan du kontakte oss under. 

Festivalsjef
Tor Erik Moen
Mail: torerik@friflyt.no
Tlf: 95 85 77 14

Sponsoransvarlig
Magnus Utkilen
Mail: magnus.utkilen@friflyt.no 
Tlf: 91 70 56 19