Filmtittel: How did we get here?

Filmen handler om de tre jentene som har vært med i flere Matchstick-filmer og for alvor er noen av verdens fremste kvinnelige frikjørere i dag. Denne filmen er lagd av CK9 studios.

The Blondes består av damene Emily Childs, Janelle Yip og Tonje Kvivik, og i denne filmen som vi viser på årets Film Tour så blir du bedre kjent med disse rå damene

Emily Childs vokste opp i Quesnel, British Columbia, der foreldrene eier et familievennlig skianlegg. Hennes skitalent er like imponerende som hennes ferdigheter som helikopterpilot. Dette er det hun bruker mesteparten av tiden sin på når hun ikke er på ski.

Janelle Yip, opprinnelig fra Calgary, Alberta, konkurrerte først i slopestyle før hun valgte å utforske offpiste og freeride. Hun ble tildelt prisen som beste kvinnelige frikjører på film i 2021 av High Five Festival. Når hun ikke står på ski, kjemper hun mot skogbranner i British Columbia.

Tonje Kvivik, som vokste opp i Kristiansand, Norge, reiste til Frankrike etter videregående skole for å utforske større fjell. Til slutt endte hun opp i Canada og har bodd her siden. Tonje elsker bratte linjer og ble kåret til beste kvinnelige skikjører på film under IF3-festivalen i 2022. I tillegg til skikjøring har hun nylig fullført en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. 

Se bildegalleri fra filmen:

Sjekk ut trailer: